#
Animale
#
Alimentatie
#
Urgente
#
Ingrijire
#
Adopta

cristian-badulescu

Nascut in 1974 in Bucuresti. A terminat cursurile unei scoli de cartier, dar pasiunea pentru animale si dorinta de a sta cat mai mult timp in compania lor, l-au determinat sa urmeze din 1989 cursurile Liceului Apicol – “clasa de veterinara”. In toamna anului 1993, imediat dupa absolvirea Liceului, in urma unui examen dur de admitere la Facultate, a fost admis la Universitatea de Stiinte Agronomice – Facultatea de Medicina Veterinara. In timpul facultatii a continuat sa practice, lucrand ca Tehnician Veterinar, dar coroborand cunostintele teoretice acumulate in facultate cu situatiile practice intalnite in cabinet.
In anul 1999 a devenit licentiat in Medicina Veterinara, fiind admis imediat in Colegiul Medicilor Veterinari din Bucuresti. Continuand sa fie angajat ca Medic Veterinar la Cabinetul Veterinar “Promedica” , Dr. Cristian Badulescu a progresat cu pasi repezi pe plan profesional. In anul 2000 a fost angajat la firma Veteco pe postul de Medic Veterinar responsabil cu dialogul cu Autoritatile Statului. In acest post a facut posibila o foarte buna relatie a firmei cu diverse Agentii Guvernamentale, cu Directiile Sanitare Vetrinare din tara si cu Autoritatile Vamale.

In anul 2002 a decis deschiderea unui Centru Veterinar sub directa sa conducere, un nou concept la vremea respectiva. De la bun inceput au fost impuse standarde inalte de imagine si caliate a serviciilor, dar mai ales a ,,Respectului fata de pacient”.Perfectionandu-se permanent a urmat multe cursuri de specialitate mai ales in ramura Cardiologiei Veterinare, ajungand unul dintre putinii Specialisti Cardiologi Veterinari din tara. Incepand cu anul 2010 a inceput o colaborare cu Grupul Scolar Agricol –Veceslav Harnaj Bucuresti pentru efectuarea orelor de practica a elevilor din acest liceu. Dr. Cristian Badulescu le arata si explica cu multa pasiune, arta de a lucra cu animalele pentru a le vindeca, fara chinuri, sau stresuri inutile.

0734.359.290