#
Animale
#
Alimentatie
#
Urgente
#
Ingrijire
#
Adopta

bluepoint vet

Pret de cateva minute am incercat sa imi aduc aminte de prima vizita facuta cabinetului Blue Point Vet, dar imi este pur si simplu imposibil deoarece mi se pare ca ii cunosc dintotdeauna. Datorita problemelor de sanatate ale patrupezilor din dotare (4 la numar), dar si a cazurilor de care ma ocup fiind voluntara in cadrul Asociatiei Robi  am trecut pragul mai multor cabinete, insa rareori am gasit acelasi profesionalism, corectitudine si blandete/rabdare in exprimare.

Atat problemele animalului, cat si tratamentul pe care trebuie sa-l urmeze iti sunt explicate si argumentate. Acest lucru iti da incredere si te face partas la ceea ce se intampla. Este foarte important pentru un posesor de patrupede sa inteleaga exact de ce anume are nevoie cainele/pisica lui. Cu cat cazurile sunt mai complicate, cu atat dorinta de a le rezolva este mai mare. Desi au terminat de ceva vreme FMV, echipa Bluepoint Vet este intotdeauna dispusa sa invete lucruri noi si sa accepte provocari.

Animale carora altii nu le-au dat nici o sansa, si-au gasit vindecarea aici. Spuneti-mi voi in ce alt cabinet vi s-a intamplat vreodata ca medic veterinar sa iti imprumute bani pentru o serie de radiografii ce trebuiau facute urgent? Sau sa suni la orice ora din zi si din noapte cu diverse probleme si sa ti se raspunda cu aceeasi prietenie si rabdare? Si multe altele. Ce am invatat de la echipa Blue Point? Ca cel mai important tratament este DRAGOSTEA.

Va recomand cu toata increderea cabinetul  Bluepoint Vet, atat pentru serviciile impecabile, cat si pentru implicarea lor in fiecare caz in parte.

Oana Iacob
Voluntar Asociatia Robi